Airsoft team bereid zich voor op een game
shape-1

AirsoftTeams

Wat maakt een airsoftlocatie mooi? De afmeting? De hoeveelheid gebouwen en bunkers of misschien wel de kwaliteit van de koffie die je kan krijgen? Al deze dingen zijn belangrijk (vooral de koffie) maar wat ons betreft maken de reguliere teams/bezoekers en de gezelligheid een airsoftlocatie tot wat het is.

Teamfoto Airsoft team L.E.O.
Groepsfoto team East Warriors
arrow-left
arrow-right

Meer dan alleen een airsoftlocatie

Airsoft is een echte sport en je bezoekt natuurlijk een skirm in de eerste plaats voor het spelen van games maar airsoft is meer dan dat. Het biedt ook een plek waar mensen samenkomen, elkaar helpen met allerlei issues, hun replica’s testen en teams vormen. Wij snappen dat en om die reden willen we meer zijn dan alleen een organisator van skirms waarvoor je kan ‘komen opdagen’. We willen de teams die regulier bij ons spelen de vrijheid geven om zelf skirms te organiseren, mee te beslissen in de setup van het veld en meer.

Natuurlijk wordt er op dit moment weinig gespeeld in verband met de corona situatie maar we hopen dat daar binnenkort verandering in komt. Dit zijn de teams die ons op dit moment helpen in de organisatie en de constructie van het veld.

De Teams

(Klikken voor teampagina’s)

Logo East Warriors Airsoft

Logo Airsoft team L.E.O

Volg ons op instagram!
shape 6
Daarom Airsoft Warriors!
  • Eigen groep (8+)? Altijd een eigen veld!
  • Meer dan 20.000 bezoekers per jaar!
  • Uniek bosveld
  • De enige airsoftplek van Twente!