Naar skirms

Skirm Friday Evening Skirm 2 juli

Gratis voor NABV Leden!

Op vrijdag 2 juli organiseren wij een Friday Evening skirm. Dit is een speciaal evenement mogelijk gemaakt in samenwerking tussen de NABV en Airsoft Warriors.

Deze skirm zal niet veel verschillen van een normale anders dan dat we zullen eindigen wanneer het al donker is. Dit geeft natuurlijk wel de mogelijkheid voor een aantal leuke gamemodes te spelen met materiaal die je anders niet kan gebruiken (tracers bijvoorbeeld).

Oldenzaal
actie
30 p.p.
  • 5uur
  • unlimitedBB's
  • 40deelnemers
arrow-left
arrow-right

Event INFO

Entree Gratis voor NABV leden

Vanwege een overschot in de begroting van de NABV stellen zij, in overleg met de airsoft aanbieders van Nederland, gratis tickets beschikbaar voor dit evenement. Dit geldt alleen voor personen met een geldig lidmaatschap van de NABV op het moment van spelen.  Introducees kunnen ook deelnemen aan dit evenement maar moeten dan wel de ticketprijs betalen van 30 euro. Geef je tijdens het boeken aan gebruik te willen maken van een gratis ticket maar geef je geen geldig NABV nummer op, dan is je reserveer niet geldig!


Maximum aantal tickets: 40

Als het maximum aantal spelers bereikt is dan sluit de reservering zich automatisch. Kun je dus niet meer boeken omdat de datum niet beschikbaar is, dan ben je helaas te laat. Mocht je echt super graag willen deelnemen dan kun je je aanmelden voor de wachtlijst. Komen er plekken vrij dan krijg je van ons bericht en kun je komen spelen (niet verplicht).

  • We verkopen op locatie frisdranken (cola, fanta en water) en ook een beperkt aantal eetopties (broodjes kroket, gezond etc). Hierover meer in de briefingmail voor het evenement.
  • Het maximaal aantal spelers per slot is 40. Mocht een tijd niet meer aan te klikken zijn tijdens het reserveren, dan betekent het dat de slot vol zit.
  • Uiterlijk twee dagen vóór de skirm krijgt elke aangemelde speler een mail met de nodige informatie voor het evenement.


Schedule

17:30 Poort open
18:00 – 18:30 Chrono
18:30 – 18:45 Safety Briefing
18:45 – 21:00 Game Time
21:00 – 21:30 Pauze
21:30 – 23:00 Game Time
23:30 Poort Dicht

Introduce aanmelden

Neem je een Introducé mee en wil je hem of haar aanmelden voor dit evenement. Klik de onderstaande link vind het evenement en klik op ‘Introducé aanmelden’

Logo nabv

Volg ons op facebook!
shape 7
reserveren Friday Evening Skirm 2 juli
actie
30 p.p.
  • 5uur
  • unlimitedBB's
  • 40deelnemers
Kies je locatie
Oldenzaal