Naar skirms

Skirm Open Skirm 3 Juli

Zondag 3 Juli organiseren wij weer een airsoft skirm! Deze skirm is gratis voor NABV leden.

We hebben wel een aantal nieuwe regels omtrent het gebruik van BB’s, deze vindt je onderaan deze pagina. Het is ook mogelijk om als introducee aan deze skirm deel te nemen, echter moet je dan wel het standaard entree geld betalen.

Let op! Je aanmelding is alleen geldig als je vooraf een geldig NABV nummer hebt doorgegeven.

actie
30 p.p.
 • 8hours
 • unlimited paintballs
 • 60participants
arrow-left
arrow-right

Event INFO

Nieuwe regels omtrent BB’s

Het zal inmiddels niemand ontgaan zijn dat er zware metalen zijn ontdekt in alle BB merken.  Om die reden hebben we de volgende regels opgesteld voor het gebruik en laden van de BB’s om de negatieve effecten op de bodem zoveel mogelijk te beperken. Nu vraag je je misschien af: jullie zijn inmiddels de enige organisatie met strenge regels terwijl ik bij andere velden gewoon op de oude manier verder kan, waarom is dat? De reden hiervoor is dat wij de problematiek erg serieus nemen en simpelweg geen risico’s willen nemen als dat niet nodig is. Deze regels staan dan ook los van de NABV en bevindingen van andere orga’s en komen voort uit ons eigen onderzoek en inschatting van de risico’s.

De Regels

Assault / Pistol / Shotgun
Full-auto: Max ROF 35 rps / Max gewicht BB’s 0,25 gram
Semi-auto: Max gewicht BB’s 0,30 gram
DMR
Semi-auto (max. ROF 4 rps)
Max 0,40 gram bbs
Sniper
Max 0,40 gram bbs

Laadplekken
Laden van magazijnen alleen op de daarvoor bestemde bakken bij de laadplekken.

Chrono
Replica’s gaan door de chrono met de BB’s waarmee ook gespeeld wordt die dag. Speel je met 0,25’s dan gebruiken we 0,25 in de chrono en meten we het aantal joule zodat dit conform regels NABV is. We meten daarnaast de ROF. Voldoe je aan de joule- en ROF regels dan krijg je een marker met de gemeten waarden. Kom je ‘door de chrono’ dan is dat de setup waarmee je die dag speelt en die mag je niet veranderen zonder nogmaals door de chrono te gaan. Dat wil zeggen je verandert niet je ROF en de BB’s waarmee je speelt zonder nogmaals door de chrono te gaan.

Controle
We zullen gedurende de skirm steekproeven doen om te kijken of spelers nog met dezelfde setup spelen. Ben jij na de chrono overgestapt van 0,25 naar 0,3 zonder dit te melden (en schiet je gun dus ineens minder fps) of is je ROF ineens een stuk hoger dan ben je in overtreding en zul je de skirm moeten verlaten.

Maximum aantal spelers: 60
Het maximum aantal deelnemers voor deze skirm is 60.

Als het maximum aantal spelers bereikt is dan sluit de reservering zich automatisch. Kun je dus niet meer boeken omdat de datum niet beschikbaar is, dan ben je helaas te laat. Mocht je echt super graag willen deelnemen dan kun je je aanmelden voor de wachtlijst. Komen er plekken vrij dan krijg je van ons bericht en kun je komen spelen (niet verplicht).

 • We verkopen op locatie frisdranken (cola, fanta en water) en ook een beperkt aantal lunchopties (broodjes kroket, gezond etc). Hierover meer in de briefingmail voor het evenement.
 • Het maximaal aantal spelers is 60. Mocht een tijd niet meer aan te klikken zijn tijdens het reserveren, dan betekent het dat de slot vol zit.
 • Uiterlijk twee dagen vóór de skirm krijgt elke aangemelde speler een mail met de nodige informatie voor het evenement.

Schedule
08:30 Poort open
09:00 – 09:45 Chrono
09:45 – 10:00 Safety Briefing
10:00 – 12:30 Game Time
12:30 – 13:00 Lunch Time
13:00 – 16:00 Game Time
17:00 Poort Dicht

shape 6
Daarom Airsoft Warriors
 • Eigen groep (8+)? Altijd een eigen veld!
 • Meer dan 20.000 bezoekers per jaar!
 • Uniek bosveld
 • De enige airsoftplek van Twente!

Introduce aanmelden

Neem je een Introducé mee en wil je hem of haar aanmelden voor dit evenement. Klik de onderstaande link vind het evenement en klik op ‘Introducé aanmelden’

Logo nabv

Volg ons op Facebook!
shape 7
reserveren Open Skirm 3 Juli
actie
30 p.p.
 • 8hours
 • unlimited paintballs
 • 60participants