Naar skirms

Skirm Open Training 13 Juni

Zondag 13 juni weer een nieuwe training. We zullen deze groep opdelen in twee (15 tegen 15) die vervolgens tegen elkaar gaan trainen. In die zin zal de training weinig verschillen van de reguliere skirms in opzet apart van het feit dat we geen ‘wedstrijd’ doen maar een ‘training’.

Natuurlijk moeten we, juist omdat we nu met meer spelers op locatie kunnen zijn, natuurlijk extra goed opletten dat we allemaal de basisregels goed volgen en iedereen veilig kan spelen. Wij zullen hier goed op letten en de nodige maatregelen nemen. Elke speler krijgt twee dagen voor aanvang van de skirm een mail met alle nodige informatie.

Oldenzaal
28 p.p.
  • 8uur
  • unlimitedBB's
  • 40deelnemers
arrow-left
arrow-right

Event INFO

Maximum aantal spelers: 40
Het voorlopige maximum aantal deelnemers voor deze training is 40. Mochten er in de tussentijd coronaversoepelingen komen die het mogelijk maken om meer spelers te ontvangen of er zelfs een skirm van te maken dan zullen we dit natuurlijk doen. Hierover zullen we dan berichten via facebook.

Als het maximum aantal spelers bereikt is dan sluit de reservering zich automatisch. Kun je dus niet meer boeken omdat de datum niet beschikbaar is, dan ben je helaas te laat. Mocht je echt super graag willen deelnemen dan kun je je aanmelden voor de wachtlijst. Komen er plekken vrij dan krijg je van ons bericht en kun je komen spelen (niet verplicht).

  • We verkopen op locatie frisdranken (cola, fanta en water) en ook een beperkt aantal lunchopties (broodjes kroket, gezond etc). Hierover meer in de briefingmail voor het evenement.
  • Het maximaal aantal spelers per slot is 40. Mocht een tijd niet meer aan te klikken zijn tijdens het reserveren, dan betekent het dat de slot vol zit.
  • Uiterlijk twee dagen vóór de training krijgt elke aangemelde speler een mail met de nodige informatie voor het evenement.

Schedule
08:30 Poort open
09:00 – 09:45 Chrono
09:45 – 10:00 Safety Briefing
10:00 – 12:30 Game Time
12:30 – 13:00 Lunch Time
13:00 – 16:00 Game Time
17:00 Poort Dicht

Introduce aanmelden

Neem je een Introducé mee en wil je hem of haar aanmelden voor dit evenement. Klik de onderstaande link en klik op ‘Introducé aanmelden’

Logo nabv

Volg ons op Facebook!
shape 7
reserveren Open Training 13 Juni
28 p.p.
  • 8uur
  • unlimitedBB's
  • 40deelnemers
Kies je locatie
Oldenzaal