Sniper probeert kills te scoren aan de overkant van het water
Naar skirms

Skirm Open Training 30 Mei

UPDATED 14-05

Vanwege de aangekondigde versoepelingen voor de buitensport voor 18 mei hebben we het deelnemersaantal voor deze training verhoogd naar 30 spelers. We zullen deze groep opdelen in twee (15 tegen 15) die vervolgens tegen elkaar gaan trainen. In die zin zal de training weinig verschillen van de reguliere skirms in opzet apart van het feit dat we geen ‘wegstrijd’ doen maar een ‘training’.

Natuurlijk moeten we, juist omdat we nu met meer spelers op locatie kunnen zijn, natuurlijk extra goed opletten dat we allemaal de basisregels goed volgen en iedereen veilig kan spelen. Wij zullen hier goed op letten en de nodige maatregelen nemen. Elke speler krijgt twee dagen voor aanvang van de skirm een mail met alle nodig informatie.

Let op! Dit is op voorbehoud dat de versoepelingen ook daadwerkelijk doorgaan!

28 p.p.
  • 8uur
  • unlimitedBB's
  • Vol!
  • 30deelnemers
Groep airsofters bij een skirm in Twente
arrow-left
arrow-right

Event INFO

Maximum aantal spelers: 30
Het voorlopige maximum aantal deelnemers voor deze training is 30. Mochten er in de tussentijd coronaversoepelingen komen die het mogelijk maken om meer spelers te ontvangen of er zelfs een skirm van te maken dan zullen we dit natuurlijk doen. Hierover zullen we dan berichten via facebook.

Als het maximum aantal spelers bereikt is dan sluit de reservering zich automatisch. Kun je dus niet meer boeken omdat de datum niet beschikbaar is, dan ben je helaas te laat. Mocht je echt super graag willen deelnemen dan kun je je aanmelden voor de wachtlijst. Komen er plekken vrij dan krijg je van ons bericht en kun je komen spelen (niet verplicht).

  • Je kan je alleen individueel aanmelden, wil je graag met iemand samen spelen geef dat dan aan bij het reserveren (in de opmerkingen) en dan doen wij ons best om jullie samen te plaatsen.
  • We verkopen op locatie frisdranken (cola, fanta en water) maar nog geen eten. Neem dus zelf voldoende mee.
  • Het maximaal aantal spelers per slot is 30. Mocht een tijd niet meer aan te klikken zijn tijdens het reserveren, dan betekent het dat de slot vol zit.
  • Uiterlijk twee dagen vóór de training krijgt elke aangemelde speler een mail met de nodige informatie voor het evenement.

Wat als de versoepelingen niet doorgaan?
Mochten de versoepelingen voor de buitensport toch niet doorgaan vóór 30 mei, dan zullen de spelers die als eerste hebben gereserveerd alsnog het oude 4v4 format kunnen spelen. De spelers die zich later hebben aangemeld krijgen dan het geld van hun reservering retour.

Introduce aanmelden

Neem je een Introducé mee en wil je hem of haar aanmelden voor dit evenement. Klik de onderstaande link en klik op ‘Introducé aanmelden’

Logo nabv

Volg ons op Facebook!
shape 7