Airsoft sniper bij een skirm van airsoft warriors
shape-1

Join an Airsoft Skirm

Op dit moment organiseren wij geen skirms meer vanwege de BB problematiek. Zie dit nieuwsbericht.

plattegrond battle lake airsoft veld oldenzaal
arrow-left
arrow-right

Open Skirms: Alle Informatie

Iedereen kan deelnemen aan één van onze skirms zolang je lid bent van de NABV of als introducee bent aangemeld vooraf aan de skirm. Dit laatste kan op de website van de NABV. Vind het goede evenement in de evenementen kalender en aldaar krijg je de optie om een introducé aan te melden. Niet meer dan twee introducees kunnen per NABV-lid worden aangemeld. Het is ook mogelijk om via ons een introducé aan te melden maar over het algemeen is het makkelijker om dat zelf te doen.

Minimum aantal spelers

Voor onze open skirms hanteren we een minimum aantal spelers van 15, dit wordt 3 dagen voor aanvang van het evenement gepeild. Mochten er op dit moment te weinig spelers ingeschreven staan, dan wordt het evenement gecancelled. Iedere ingeschreven speler krijgt hierover bericht en ontvangt eventuele betalingen die al gedaan zijn retour.

Aanmelden

Deelnemen aan een Skirm? Reserveer een plekje voor jezelf via de individuele Skirm pagina’s hierboven. Neem de pagina wel even goed door voordat je reserveert omdat niet elke Skirm hetzelfde is en er misschien andere regels gelden of speciale thema’s of missies worden gespeeld. Als er geen speciale regels of andere bijzonderheden worden vermeld, dan geldt de informatie op deze pagina.

Je hebt tot drie dagen voor aanvang van een skirm de tijd om een plek(ken) te reserveren. Aan het eind van die dag wordt er gekeken hoeveel aanmeldingen er zijn. Het is niet mogelijk om zonder reservering deel te nemen aan een Skirm. Is het je niet gelukt jezelf op tijd aan te melden, dan kun je contact met ons opnemen. Echter zullen wij er geen gebruik van maken om af te wijken van de uiterlijke aanmeldingstermijn.

Annuleren

Mocht je toch niet kunnen komen voor de skirm waarvoor je een plekje geboekt hebt, dan kun je je aanmelding verzetten naar een volgende skirm door ons een mail te sturen en een datum te kiezen. Annuleren met teruggaaf van reeds betaalde gelden is niet mogelijk tenzij er uitzonderlijke omstandigheden zijn en/of verzetten door ons toedoen niet mogelijk is. We hanteren deze regels om te voorkomen dat skirms worden volgeboekt (waardoor toegang wordt geblokkeerd voor anderen) en vervolgens velen kort ervoor annuleren.

Betaling

Betalen voor de entree kan enkel vooraf bij het online reserveren van een plek. Kom je met je team en wil je liever allemaal individueel betalen, dan moeten jullie ook individueel reserveren. Over het algemeen hebben wij weinig tot geen wisselgeld op locatie. Neem dus contant geld mee! Ben je van plan nog wat extra’s te kopen op locatie zoals een drankje of wat BB’s bijvoorbeeld, zorg dan voor voldoende kleingeld.

Faciliteiten

Onze veilige zone biedt ruimte voor ongeveer 60 spelers, is verlicht en gedeeltelijk overdekt. Er is een toiletgebouw op loopafstand (50m) en een shooting range aan de rand van het veld op ongeveer 20 meter van de veilige zone. Perslucht en elektriciteit zijn gratis en op locatie aanwezig.

Te koop op locatie

Op locatie verkopen wij op dit moment alleen de essentials: bb’s (bioval), batterijen en reflecterende hesjes.

Food and Drinks

Eigen consumpties meenemen is toegestaan. Verder zijn er bij elke skirm frisdranken, koffie en thee verkrijgbaar. De opties voor eten kunnen verschillen per skirm en worden daarom op de individuele skirm pagina’s weergegeven.

Huursets

Voor introducees zijn huursetjes beschikbaar. Deze bestaan uit: airsoft apparaat (Star dragon carabine), veiligheidsbril, gezichtsmasker, battle vest en 3 magazijnen. Deze zijn tijdens de reservering bij te boeken voor 26,50 per set.

Open Skirm: Regels

Omdat we aangesloten zijn bij de NABV, zijn alle regels voor open (en gesloten) airsoft evenementen van de NABV van kracht bij onze skirms. Voor een compleet overzicht van deze regels verwijzen we jullie naar de website van de NABV. Daarnaast hebben we ook nog een aantal huisregels, die kun je hier vinden.

Zowel het officiële reglement van de NABV als onze huisregels worden geacht bekend te zijn bij elke speler vooraf aan deelname. Kom je voor het eerst skirmen bij ons of neem je iemand mee die voor het eerst bij ons speelt, neem de regels dan even goed door en/of zorg dat je introducee hier duidelijk op wordt gewezen. Onze huisregels zijn ook op locatie in te zien.

shape 6
Daarom Airsoft Warriors!
  • Eigen groep (8+)? Altijd een eigen veld!
  • Meer dan 20.000 bezoekers per jaar!
  • Uniek bosveld
  • De enige airsoftplek van Twente!
Volg ons ook op Facebook!
Vragen?

Wil je meer weten over onze Skirms?

shape 4
Hoe verloopt een

Airsoft Skirm?

Niet alle skirms zullen op hetzelfde tijdstip beginnen afhankelijk van het soort Skirm en de tijd van het jaar. Dit kun je dan ook zien als voorbeeld van een dagindeling. De daadwerkelijke aanvangstijd van een Skirm wordt altijd op de specifieke pagina van de Skirm vermeld. De typische skirm bij Airsoft warriors verloopt als volgt:

Voorbeeldschema

08:00    –   09:30 Chrono
09:30    –   10:00 Briefing
10:00    –   12:00 Spelen
12:30    –   13:00 Lunchpauze
13:00    –   17:00 Spelen
17:00    –   19:00 Afsluiten

Airsoft silhouette