Groepsfoto eerste event van Airsoft Warriors
shape-1

OverAirsoft Warriors

Airsoft Warriors is een gloednieuw onderdeel van Paintball Warriors dat in 2005 is opgericht door Jan Willem Hoezen en Willem Jan Grijsen. Wat ooit is begonnen als een hobby van twee paintball fanaten is uitgegroeid tot één van de drukst bezochte outdoor schietsportlocaties van Nederland. Was dat altijd al de bedoeling? Nee niet echt, we zijn gewoon gaan doen wat we leuk vonden en dit is het resultaat. Lees hieronder onze story.

Gekke foto van paintball warriors collega's
arrow-left
arrow-right

Onze story

Gewoon doen betekende voor ons een set gebruikte guns kopen en een plek zoeken om te paintballen. De activiteiten werden de eerste jaren letterlijk en figuurlijk vanuit de kofferbak van de auto georganiseerd op allerlei verschillende locaties in Nederland. Na verloop van tijd kwamen we steeds meer tot de conclusie dat de manier waarop we het deden geen basis was voor een duurzaam en toekomst bestendig bedrijf. Het belangrijkste daarin was een vaste locatie in het oosten van Nederland waar alle noodzakelijk (veiligheids) voorzieningen getroffen konden worden. Na een lange zoektocht hebben we in Enschede (Rutbeek) en daarna ook in Oldenzaal (Hulsbeek) een mooie locatie gevonden. Door deze verandering en natuurlijk nog veel meer zaken hebben wij ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot de plek in Twente waar je moet zijn voor de ultieme paintball ervaring. Wij staan niet stil en blijven ons ontwikkelen naar een nog hoger niveau. Daar is deze nieuwe site een goed voorbeeld van. Wij zijn super trots op het resultaat en hopen dat je ervan geniet en het aanleiding geeft om ons een keer te bezoeken. Tot snel!

Ons team

Willem Jan Grijsen

Owner

Willem Jan zit niet graag binnen, outdoor is op zijn lijf geschreven. Als eigenaar heeft hij de dagelijkse leiding.

Niek Onrust

Head Marshall

Niek is een airsoft veteraan. Heb je vragen over gamemodes, skirms of techniek? Dan ben je bij Niek aan het goede adres.