Airsoft speler aan het schieten in de zon
Naar arrangementen

Arrangement Prive Skirm

Met je team the Forest Outpost afhuren voor een privé skirm? Dat kan! Ideaal voor als je met je squad wil oefenen of met een aantal vrienden rustig wil kunnen spelen. Natuurlijk is er altijd iemand van ons aanwezig die een oogje in het zeil houdt en jullie eventueel kan ondersteunen.

De minimumtijd voor een privé skirm is 4 uur (1 dagdeel). Daarnaast is er nog extra tijd bij te boeken. Dit kan,  vanwege de drukke bezetting van het veld, vaak alleen vooraf. Mocht je toch jullie Skirm willen verlengen als je al aan het spelen bent, overleg dan even tijdig met jullie marshall. Scroll naar onderen voor aanvullende informatie over onze privé skirms of werp alvast een blik over het skirmveld.

Corona melding!
In verband met de Corona crisis hebben ook wij speciale maatregelen getroffen. Klik hier voor meer informatie.

25 p.p.
  • 4hours
  • unlimited paintballs
  • 8+participants
Twee vrienden poseren samen op een airsoft prive skirm
arrow-left
arrow-right

Aanvullende info

Privé skirms bij Airsoft Warriors kunnen alleen worden geboekt door NABV-leden, moeten ook door de organisatoren van de privé skirm zelf als evenement worden aangemaakt en elk deelnemer moet lid zijn van de NABV of aangemeld zijn als introducee om te mogen spelen. De regels voor open of besloten airsoft evenementen zoals bepaald door de NABV zijn dan ook van toepassing en zullen moeten worden nageleefd. Lees onze huisregels voor de nodige info en links. Er is altijd een Marshall van ons aanwezig die een oogje in het zeil houdt en ondersteund waar nodig. Verder gelden er de volgende regels en prijzen:

Aantal personen

Minimaal 8 personen. Met minder dan 8 personen spelen is mogelijk zolang er geboekt en betaald wordt voor 8.

Duur

De minimum duur van een privé skirm is 4 uur (1 dagdeel). Belangrijk is wel dat je ruim van tevoren aangeeft hoe lang je wil spelen. Verlengen tijdens de skirm zelf zal vaak niet mogelijk zijn.

Kosten

De kosten voor het afhuren van het veld zijn €25 p.p. per dagdeel. Extra tijd kan worden bijgeboekt voor €10 per uur.

Materialen

Alle eigen materialen (dus ook BB’s) kunnen worden gebruikt zolang deze legaal zijn. Extra materialen zoals: huursetjes, BB’s, goggles en drinken is op locatie beschikbaar.
BB’s zijn voor huursetjes onbeperkt beschikbaar. NABV leden spelen met hun eigen bb’s of kunnen bb’s bij ons kopen indien nodig. 

Extra opties

De volgende opties zijn bij te boeken of op locatie beschikbaar.

  • Huursetje(per dagdeel€ 13
  • BB's (kilo)€ 20
  • Frisdrank€ 1,50
Airsoft speler aan het schieten in de zon
reserveren Prive Skirm
25 p.p.
  • 4hours
  • unlimited paintballs
  • 8+participants
Kies je locatie
Oldenzaal