Naar nieuws

29 september 2020 Corona Update

Helaas is Corona bezig met een comeback in Nederland. Gisteren (28 september) heeft het kabinet nieuwe landelijke maatregelen aangekondigd. We hebben al vele vragen van jullie gekregen over wat dit betekent voor de skirms en de uitjes die op de agenda staan de komende tijd, die zullen we hier zoveel mogelijk proberen te beantwoorden.

arrow-left
arrow-right

Alle skirms en uitjes die op dit moment in onze agenda staan kunnen gewoon doorgaan. Niettemin is het duidelijk dat het met besmettingen weer de verkeerde kant op gaat en dit nemen wij als organisatie heel serieus. Om deze reden is het gepast om even extra voorzichtig te zijn om onszelf, onze gasten en sociale omgeving veilig en gezond te houden en daarom nemen wij de volgende (aanvullende) maatregelen.

Nieuwe maatregelen vanaf 29 september

  • Vanwege de beperking van maximaal 40 mensen op locatie mag je als groep niet zonder toestemming onze veilige zones of locaties betreden. Kom je spelen met een groep, wacht dan op de parkeerplaats totdat één van onze marshalls jullie komt ophalen. Kom je voor een skirm dan zul je voor ingang van de poort je moeten aanmelden alvorens je toegang krijgt tot de veilige zone
  • Neem je deel aan een skirm dan is het dragen van een mondkapje in de veilige zone verplicht! Deze zullen wij bij aankomst kosteloos ter beschikking stellen. Kom je met je groep voor een airsoft uitje, dan moedigen wij het gebruik van mondkapjes zeer aan maar dit is geen verplichting.
  • Skirms zullen totdat de regels worden versoepelt een maximum aantal spelers hebben van 35 zodat we, inclusief marshalls, ons aan de 40 kunnen houden.
  • Tijdens skirms en wanneer er meerdere groepen bij ons op locatie zijn zal er altijd iemand van onze organisatie toezien op het handhaven van de corona maatregelen. We verwachten van iedereen dat ze ongeacht hun persoonlijke mening zich zullen schikken naar de instructies die in relatie tot corona worden gegeven. Indien de instructies niet worden opgevolgd en er onveilige situaties ontstaan, kunnen wij als organisatie besluiten om een speler de toegang tot onze locatie te ontzeggen.
  • Onze marshalls en personeel zullen vanaf nu mondkapjes dragen.

De bovenstaande maatregelen zijn in aanvulling op ons bestaande corona protocol. Gezien de toenemende besmettingen zullen wij deze nog strikter gaan handhaven en verwachten we van al onze gasten dat ze vooraf aan hun bezoek hiervan kennis hebben genomen.

Wat als er weer een lockdown komt?

Als een geboekt uitje of een skirm aanmelding door een verdere aanscherping van de corona maatregelen gecanceld moet worden, dan zullen hier geen extra kosten aan worden verbonden en reeds betaalde gelden zullen worden teruggestort. Zolang dit niet het geval is gelden de bestaande regels wat betreft annuleringen.

We hopen dat deze maatregelen ertoe zullen leiden dat iedereen veilig bij ons kan genieten van het airsoften.

Stay safe!

Airsoft Warriors

social-pattern social-pattern
Share dit artikel