Huisteam van Airsoft Warriors poseerd voor een foto
Naar nieuws

27 februari 2021 We mogen weer Skirmen!

YES! Eindelijk mogen we weer skirms organiseren!

Het kabinet heeft afgelopen dinsdag besloten om de regels voor het buitensporten in groepen tot de leeftijd van 27 jaar te versoepelen vanaf 3 maart, airsoften kan dus ook weer! Er zijn wel een aantal belangrijke richtlijnen die vanuit de NABV zijn gegeven (hier heeft elk lid ook mail over gehad). Hieronder lees je meer.

De eerste skirm van het jaar staat op de agenda voor zaterdag 6 maart! Lees wel eerst even goed alle info door voordat je reserveert. Klik hieronder om je aan te melden.

arrow-left
arrow-right

Wat mag weeR?

We zijn superblij dat weer kunnen skirmen, er gelden wel een aantal belangrijke voorwaarden. Lees deze even goed door voordat je een plekje reserveert!

1. Skirms mogen georganiseerd worden maar alleen met teams van de eigen club. Je kan dus onder de huidige maatregelen maar op één airsoft locatie sporten.
2. Introducees mogen ook meedoen maar alleen als ze meegaan met een NABV lid die ons als thuisbasis heeft, wij melden dus zelf geen introducees aan.
3. Tijdens de skirm hoeft er geen anderhalve meter gehouden te worden, voor en na de skirm wel (dus ook in de veilige zone).
4. Alleen spelers tussen van 18 tot 27 (dus niet ouder dan 26) mogen meedoen aan de skirms. Helaas mogen 27 plussers niet meedoen, zij mogen wel trainingen doen in groepjes van maximaal 2 personen.
5. Wij mogen geen eten/drinken verstrekken tijdens de skirm, neem dus zelf genoeg mee!

Join Team Airsoft Warriors!

Kom je bij ons skirmen onder de huidige maatregelen dan moet je met je team op de website van de NABV aangeven dat Oldenzaal je ’thuis locatie’ is. Je mag vanaf dat moment,  zolang de maatregelen aanblijven, alleen bij ons airsoften. Heb je geen team op de NABV website om je aan te melden, dan kunnen wij je bij ons aanmelden. Dit kun je aangeven in het formulier wanneer je reserveert voor een skirm.

Join je team Airsoft Warriors of geef je ons op als je thuislocatie dan pimpen wij je outfit en krijg je bij aankomst op de skirm onze vette nieuwe patch(t.w.v. 5 euro) for free!

Patch van Airsoft Warriors

Toekomstige Skirms

Wil je komen skirmen maar zit de eerste skirm van het jaar al vol (6 maart), dont worry! We gaan ervoor zorgen dat we genoeg skirms organiseren zodat iedereen naar hartenlust weer kan spelen. Zo kijken we nu al naar de optie om zondag 7 maart ook een skirm te organiseren als er genoeg animo is!

social-pattern social-pattern
Share dit artikel