Naar nieuws

05 november 2021 5 Nieuwe Skirms op de Agenda!

We hebben weer 5 nieuwe open skirms aan de agenda toegevoegd voor de komende maanden! Aanmelden voor skirms kan via de individuele skirm pagina’s hieronder.

Corona update

Natuurlijk hebben jullie allemaal meegekregen dat het weer de verkeerde kant op gaat. Voorlopig heb je bij ons nog geen coronatoegangsbewijs nodig. Mocht dit, of andere maatregelen, toch verplicht worden vanuit de overheid dan zullen we dit zo snel mogelijk mededelen met een nieuwsbericht.

arrow-left
arrow-right

De nieuwe data

Op dit moment staan deze open skirms op de agenda:

Maar waarom zo weinig skirms nog dit jaar? Helaas zijn er een hoop data niet geschikt vanwege sinterklaas, kerst en verbouwingen bij ons op locatie.

Je kan via de bovenstaande skirm-pagina’s een plekje reserveren voor jezelf. Wil je voor meerdere mensen reserveren dan kan dat uitsluitend via e-mail. Let op, er zijn maar 45 plaatsen beschikbaar per skirm, dus wees er snel bij! Zodra de 45 bereikt is wordt de datum automatisch uit de agenda verwijderd. Mocht je toch echt op een bepaalde datum willen komen dan kun je jezelf aanmelden voor de wachtlijst. Komen er plekken vrij dan nemen wij contact met je op en kun je ervoor kiezen om alsnog deel te nemen.

 

social-pattern social-pattern
Share dit artikel