Naar nieuws

02 maart 2021 Instructeurs gezocht!

Herken je die bijbaantjes waar je elke 15 minuten op je smartphone kijkt om te zien hoe laat het is en waar de baas continue over je schouder meekijkt? Dat wil je toch niet en dat gaat in je functie van Paintball & Airsoft instructeur ook zeker niet gebeuren. Zoek jij die sportieve bijbaan met veel vrijheid, een gezellig team van jonge collega’s en leuke klanten die komen om plezier te maken, dan is dit de job voor jou!

Marshall van Airsoft Warriors geeft uitleg aan een groep
arrow-left
arrow-right

Functieomschrijving

Als Paintball & Airsoft instructeur ben je verantwoordelijk voor het instrueren en begeleiden van groepen. Je zorgt ervoor dat alles goed en veilig verloopt en dat onze gasten een fantastische dag beleven. Daarnaast ondersteun je bij evenementen en help je collega’s met hun groepen indien nodig. Over het algemeen zal je veelal ‘eigen groepen’ hebben die je van begin tot eind zelfstandig begeleid maar het gebeurt ook regelmatig dat je langer blijft om collega’s te helpen met bijvoorbeeld voorbereiden en afsluiten.

Het belangrijkste is dat je onze gasten het naar de zin maakt en het plezier in het spel maximaal laat beleven. Soms zul je streng moeten zijn als de veiligheid in het geding komt en op die momenten is het belangrijk dat je jezelf goed hoorbaar kan maken maar wel altijd op een nette en vriendelijke manier.

Wat verwachten we van jou?

Duits spreken en verstaan is belangrijk (maar niet noodzakelijk) omdat veel van onze gasten uit Duitsland komen. Welke opleiding je doet of hebt gedaan en wat je allemaal kunt, willen wij graag weten maar wie je bent en wat je karakter is, is voor ons veel belangrijker. Wij zoeken namelijk mensen die bij ons passen. Daarmee bedoelen we dat wij mensen zoeken die werken met de dezelfde instelling, mentaliteit en motivatie en daarbij dezelfde normen en waarden hanteren.

Kwaliteiten en eigenschappen waar wij voor staan zijn:

  • Klantgericht en gastvrij
  • Sociaal en meevoelend
  • Daadkrachtig en zelfstandig
  • Verantwoordelijk en betrouwbaar
  • Enthousiast en gemotiveerd

Aantal uur per week

Hoeveel uren je per week bij ons kan werken hangt af van je beschikbaarheid maar ook van de tijd in het jaar. In de lente/zomer/herfst zijn we eigenlijk altijd druk en kun je, indien je veel beschikbaar bent, behoorlijk veel uren maken.
Bij ons werk je in het begin op oproepbasis. Je geeft enige tijd vooruit aan ons door op welke dagen en tijden je beschikbaar bent en wordt dan in de wekelijkse personeelsplanning meegenomen. Zaterdagen en zondagen zijn bij ons vooral druk en we vragen ook van onze medewerkers dat ze op deze dagen meestal beschikbaar zijn. Kun jij zelden of nooit in het weekend werken, dan is dit niet de goede baan voor jou.

Solliciteer!

Lijkt dit je een leuke job? Mail dan je CV met een korte motivatie en misschien ben jij wel onze nieuwe instructeur!

social-pattern social-pattern
Share dit artikel